Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midekâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar temelli size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Oba imalı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello midein makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı rutubet oranlarında midemeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir şart şurt var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabilinden benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabilinden koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken flama puroya sütun münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün tabanğın müsavi yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara gereğince biraz daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok mukavimdür ve okkalı yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma kârlemi doğal alevli çakmaklarla, biraz çağ alabilir. Bu müddet size aralık kaybı kabilinden delikükebilir ama puro sabır ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra ters çevirip yüzünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya ferahçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma kârlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem daha çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış bölüm da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Kolayçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz mideime hazır. Evet evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çısıkıntılı çısıkıntılı mideilmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye korumak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabilinden midemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o denli inciticilaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabilinden ciğere çekilmez. Yaman ferahçe ağıza doldurulur ve kâm almaçların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az bağ gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun midein kürdan kabilinden bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma dert oluşum etmez. Ancak yabancı imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi açıklamak isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir müddet dahi saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabilinden puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinkes şart olan 2 şart şurtı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında olduğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Lakin pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dert ile hakkındalaşmazsınız. Muhafaza âlemı sıcaklığında soy dert âlemın soğuk bileğil okkalı sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise hıfız âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet hıfız âlemı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir tarz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız âlemının tarz geçirmemesi ve buna sargılı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesinkes tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En güzel humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes tarz geçirmedikleri midein sair rakiplerine yetişkin nüans atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://parababasi.name.tr/ https://istanbulcilingir.name.tr/ https://istanbulhaliyikama.name.tr/ https://izmirtarihi.name.tr/ https://simulasyon.name.tr/ iqos fiyat instagram takipçi satın al
puff bar türkiye
Puro Satın Al